caat

Humoristisch | Anarchistisch | Carini$ti$ch | Columnist | Photo-shop-a-holic | Neurotypical maar wel Prettig gestoord | ♥ en Serieus lekker

‘Jij bent een dikke diabeet‘ werd me ooit op een internetforum ‘verweten’ en sindsdien gebruik ik dat als geuzennaam want de internet-trol had daarin wel gelijk, ik was een dikke diabeet. Dat is jaren geleden en inmiddels is mijn diabetes verleden tijd en heb ik mijn blog nieuw leven ingeblazen. Mijn gastric bypass was geen makkelijke manier om af te vallen en blijkt een levenslang dieet waarin ik gedwongen werd mijn levensstijl te wijzigen want anders…………

Ik doe aan N=1, in de wetenschap ook wel bekend als casuïstisch onderzoek, wat voor mij werkt hoeft voor een ander niet te werken en wat voor een ander werkt hoeft dat bij mij niet te doen. De ene calorie is de andere niet. Koolhydraten heb je echt niet nodig. Een hoog cholesterol is voor de meesten niet gevaarlijk, maar je zal net die ene zijn die wel baat heeft bij statines. Diabetes is geen ziekte maar een gevolg van producten die ons worden opgedrongen door Big Food en waar Big Pharma garen bij spint want de kassa rinkelt, als je diabetespatiënt bent, voor Big Pharma.

Reageren kan niet op mijn blog. Het is mijn feestje en ik hang zelf de slingers op. Mail me als je iets op je lever hebt en ik mail je terug. Beloofd.

Kortom lekker tegendraads, eigenwijs en eigenzinnig want N=1 is de enige graadmeter die er toe doet. Voor mij maar ook voor jou. Doe er je voordeel mee of veeg er je bips mee af. Geniet….of niet.

 

caat slank

liefs van caat